Szerelmes sms gyűjtemény oldal

Oldalunkon az összes létező szerelmes sms-t megtalálhatod, többszáz szerelmes sms közül keresheted ki azt amelyik Neked a legjobban tetszik!Gyakorlatilag ez az oldal azért jött össze, mert őrjítően sok szerelmes sms-t tároló weboldal létezik már, de egyiksem annyira összefogó és egyiksem tárolja az összes hazai forgalomban lévő szerelmes smst. Ha fizetni akarsz a szerelmes sms szövegekért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt!

2008. december 7., vasárnap

Szerelmes smsek

Szerelmes sms gyűjtemény!

Igazi forró szerelmes sms-ek. Ha egy ilyet küldesz kedvesed tutira örülni fog neki.
Egy kapcsolatban mindkét nem képviselőjének szüksége van kedves szavakra, olyanokra, melyeket mástól nem hallhat, melyek a szívet, lelket simogatja. Legyen az egy még csak bimbódzó vagy már egy régóta tartó kapcsolat. A szerelmes sms lehet egy ajándék is, vagy finom és kedves emlékeztető soha el nem múló érzelmeinkről párunk iránt.

Szerelmes sms 1.
A rózsa csak egyszer nyílik És elhervad azután. Szeretni csak egyet lehet, tiszta szívbõl IGAZÁN!


Szerelmes sms 2.
Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.


Szerelmes sms 3.
Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.


Szerelmes sms 4.
Túl sok csillag van az égen, túl sok könnycsepp a szemünkben. Túl sok nő van a világon, de senki olyan mint te. Egyedi vagy és különleges.SZERETLEK


Szerelmes sms 5.
Soha ne feledd, nem vagy egyedül, minden gondolatom Hozzád menekül! Te vagy az álmom, Te vagy az ébredésem, Te vagy az összes szívverésem!

Nincsenek megjegyzések: