Szerelmes sms gyűjtemény oldal

Oldalunkon az összes létező szerelmes sms-t megtalálhatod, többszáz szerelmes sms közül keresheted ki azt amelyik Neked a legjobban tetszik!Gyakorlatilag ez az oldal azért jött össze, mert őrjítően sok szerelmes sms-t tároló weboldal létezik már, de egyiksem annyira összefogó és egyiksem tárolja az összes hazai forgalomban lévő szerelmes smst. Ha fizetni akarsz a szerelmes sms szövegekért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt!

2008. december 3., szerda

Szerelmes sms gyujtemeny

Szerelmes sms 1.

Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni, végigfolyni arcodon, elégni forró ajkadon…


Szerelmes sms 2.

Van egy tikom, mely fáj és éget, csak kettõ szó: szeretlek téged…


Szerelmes sms 3.

Írok valakinek, aki nem is várja, könnyes szemem, mindig csak õt látja. Írok valakinek remegve és félve, egyetlen órában mindent elmesélve. Most csak arra kérlek, pár sort te is írjál, de ha szíved másé, sose válaszoljál.


Szerelmes sms 4.

Fáj a szív, ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet...


Szerelmes sms 5.

Csókod festi kékre az eget, szemed színétõl zöldülnek a fák nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.

Válogatott szerelmes sms gyűjtemény, olvasói beküldés! Amennyiben saját fejből kipattant szerelmes sms-ed van, és szeretnéd másokkal is megosztani küldd be nekünk, és mi kitesszük erre az oldalra. Ha szeretnéd, hogy a neved is megjelenjen a szerelmes alatt, akkor írd meg nekünk, hogy neved publikus-e és mi akkor a neved is kitesszük az oldalra, ha nem szeretnéd hogy neved látható legyen, úgy kérjük írd meg, hogy nem publikus a neved.

Ide küldd a szerelmes sms-t.





Nincsenek megjegyzések: