Szerelmes sms gyűjtemény oldal

Oldalunkon az összes létező szerelmes sms-t megtalálhatod, többszáz szerelmes sms közül keresheted ki azt amelyik Neked a legjobban tetszik!Gyakorlatilag ez az oldal azért jött össze, mert őrjítően sok szerelmes sms-t tároló weboldal létezik már, de egyiksem annyira összefogó és egyiksem tárolja az összes hazai forgalomban lévő szerelmes smst. Ha fizetni akarsz a szerelmes sms szövegekért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt!

2008. november 20., csütörtök

Szerelmes sms

Szerelmes sms:

A legromantikusabb szerelmes sms-ek. Gyere és olvasd őket, sőt ha akarod valósíts is meg. Kápráztas el kedvesedet egy igazi szerelmes sms-el.

Szerelmes sms 1
Van, aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.


Szerelmes sms 2
Megpróbáltalak már levegőnek nézni, de rájöttem nem tudok levegő nélkül élni!!

Szerelmes sms 3
Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen. Ezek nélkül még elvagyok, de Te kellesz, nélküled meghalok.

Szerelmes sms 4
Bár az idő soha meg nem áll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének. Boldog Karácsonyt!

Szerelmes sms 5
Amíg szeretsz addig élek, kérlek szeress, mert meghalni félek!